Kepenek İlkokulu

Vizyon: Sürekli daha iyiye başarıya ulaşmak için çaba gösterilen öğretmen, öğrenci ve velilerin duyarlı, içinde bulunmaktan mutlu olunan, etkili bir çocuk dostu okul olmaktır.

Misyon: İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu; kişisel insan ilişkileri ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu, orta öğretim kurumlarına yönelmelerine katkıda bulunmaktır.

Saatler: DERS BAŞLAMA : 8.40 DERS BİTİŞ : 15.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kepenekilkokulumus.meb.k12.tr

Adres - KEPENEK KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ KEPENEK KÜME EVLERİ KEPENEK ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 98 MERKEZ / MUŞ

Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ

Yerleşim Yeri - Okulumuz köyün aşağı tarafından yer almaktadır.

Ulaşım Okulumuza Kepenek köyünün servisleri ile düzenli ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkeze bağlı bir köy okuludur.Şehir merkezine 8 km uzaklıktadır.